TÄTÄ ME OLEMME

Allegra Lab Helsinki ry on vuonna 2014 perustettu tieteen, taiteen ja tutkimuksen rajapinnassa toimiva yhdistys. Luomme tieteen, tutkimuksen ja taiteen aloille uudenlaista yhteiskunnallista näkyvyyttä. Yhdistämme erilaisia ideoita, tahoja ja toteutuksia kiinnostavilla ja inspiroivilla tavoilla.

Aktiivinen tiimimme koostuu alan ammattilaisista. Pääsääntöisesti olemme yhteiskuntatieteilijöitä, mutta riveistämme löytyy niin tutkijoita kuin viestintä-, markkinointi- ja visuaalisen alan ammattilaisia. Meitä motivoi tieteen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääminen ja antropologian hyödyntäminen yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisuissa. Projekteissamme hyödynnämme sosiaalista mediaa sekä perinteistä tutkimusotetta ja taiteellista ilmaisua.

Osana toimintaamme olemme luoneet laajan, eri tahoja yhdistävän yhteistyöverkoston. Olemme voittoa tavoittelematon, uskonnollisesti sekä poliittisesti sitoutumaton yhdistys.

Allegra Lab Hki omistaa myös vuonna 2016 perustetun yrityksen Tiedeagentuuri Oyn, jonka kautta toteutetaan tilaustoimeksiantoja.